Beoordelingen van Sushi Vandaag Alkmaar

Recente recensies van Sushi Vandaag Alkmaar

5 sterren na 19 reviews

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

By far de beste sushi van Alkmaar! De zalm is heerlijk en je krijgt dikkere plakken dan bij anderen. Vers en snel! Zeer blij dus met deze nieuwe sushi vandaag.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We wonen in de buurt en wilden al een tijdje deze nieuwkomer uitproberen: wat een feest! Super verse ingrediënten en goed gerolde maki's die heerlijk van smaak waren. Zelfs de gefrituurde garnaal was nog warm! Enorme aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk. De sushi was weer heerlijk en optijd bezorgd. Kortom toppie dus

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Gewoon goed! Deze sushi smaakt prima en is royaal gevuld! Toppie dus

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima! Sushi was weer heerlijk en goed gevuld. Heb goed gegeten!

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Ja heerlijk! Grote, royaal gevulde sushi. De kwaliteit en smaak zijn prima, alleen ee stond ophalen 18:45 maar moest nog 15min wachten. Jullie tijden kunnen wel beter!

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pokebowl besteld voor 3 personen. Alle drie verschillend, maar erg lekker. De bezorging was verassend snel. Ik ga er zeker nog een keer bestellen.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer heb ik bij Sushi vandaag besteld. Erg lekker en de bezorging is ook snel. Zeker een aanrader en zij hebben er een vaste klant bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowl gehad met tonijn en zalm voor maar 10 euro! Dag later direct de sushi besteld, was ook super!

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, goede prijs-kwaliteit

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, op tijd klaar om af te halen. Leuk dat je sommige sushi zelf nog kan aanpassen met toppings. Toevoeging aan de buurt.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en supersnel gebracht, ik ben fan van jullie!

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en super lekker! Ik had de BYOB poke bowl en een paar sushi. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg goed en vers. Ook fijn dat ze het in papieren tasjes verpakken en zo min mogelijk plastic. Van mij had er alleen meer gember en wasabi bij gemogen, maar dik tevreden!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Erg blij met sushi vandaag als onze nieuwe buren!