Beoordelingen van Sushi Vandaag Alkmaar

Recente recensies

5.0
Tim
gisteren

Het was weer heerlijk en op tijd. Gewoon weer perfect!

Martina
gisteren

Hoe maak je het nog lekkerder ? ( onmogelijk) super ga zo door.

Debby
23 mei 2022

Heeeeerlijk, smaakt supervers en ziet er heerlijk uit, snelle vriendelijke bezorging. Sushi vandaag is echt 1 van de betere zaken👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heerlijk!
20 mei 2022
Sandra
9 mei 2022

Prima prijs kwaliteit verhouding

Tim
8 mei 2022

Het was weer heerlijk en stipt op de minuut geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emi
7 mei 2022

Goed als altijd

G
30 april 2022

Echt super! Veel keuze en alles smaakt heerlijk: van poke bowl tot sushi.

Anton
30 april 2022

Was weer zalig

Tim
27 april 2022

Perfect op tijd, warm en écht weer enorm lekker! En dat op koningsdag! Kudos!

Esther
26 april 2022

Complimenten voor de service! Ik kreeg een pokebowl zonder de bestelde zalm erop. Snel kwam er een nieuwe, goede pokebowl met nog een attentie erbij. Zeer vriendelijke bezorging, top!

Anoniem
26 april 2022

We bestellen vaak, maar Sushi viel dit keer toch wat tegen. Rollen vielen uit elkaar en waren slordig samen gesteld.

Esther Stenneberg
26 april 2022

Door de drukte was de sushi heel gehaast in elkaar geflanst en in het bakje gepropt. Elk stukje viel uit elkaar helaas. Veel meer rijst dan normaal erin, altijd super goed maar helaas nu een flinke tegenvaller

L Jong
26 april 2022

Pokébowl was lekker als altijd, goede verhoudingen en goed gevuld. Bezorging duurde erg lang voor een maandagavond, anderhalf uur.

Meijer
25 april 2022

De sushi rijst was niet gaar 😳

Ketija
24 april 2022

Always amazing service and delicious food

A.
23 april 2022

Heerlijk! Goede verse producten, fijne service.

Joyce Derks
17 april 2022

Ik zou persoonlijk meer/alleen maar rauwe vis willen in de Crispy Boxen, geen kip en kaas e.d. Ik mis de zalm en krab en dat soort vis! Verder is het lekker maar een volgende keer zou ik daarom ergens anders bestellen.

Reactie van Sushi Vandaag

Onder het kopje 'Kies je eigen topping' zijn onder andere zalm en tonijnrollen te bestellen met crunch topping.

Ria Deutekom
16 april 2022

Bestellen vaak bij Sushi Vandaag Alkmaar. Altijd kakelvers en super lekker. Nog nooit teleurgesteld. Vriendelijke mensen en bezorging altijd op de afgesproken tijd. We blijven bij SVA bestellen.

Kai
14 april 2022
Helena
9 april 2022
Lottie Jong
6 april 2022
Kai
6 april 2022

Altijg top

D.
5 april 2022
Anton
3 april 2022

Was wederom perfect. Weer genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
3 april 2022

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fabienne
2 april 2022

Normaal altijd heel goed alleen viel vandaag tegen. Smaak goed alleen rolls vielen uit elkaar, zeewiervellen waren wat droog en gyoza was te lang gefrituurd. Bezorging duurde langer dan normaal en helaas niet compleet. Wel snel nageleverd met een extraatje, dat was een pluspuntje.

Cock
2 april 2022
Denise
1 april 2022
Margreet dekker
29 maart 2022

De beste altijd vers en super leuke meiden

Henry de la Croix
28 maart 2022
Tim
28 maart 2022

De Sushi was echt héérlijk weer! Supervers ook. Helaas wel ruim 2 uur moeten wachten voor het binnen was, we beseften dat het druk was en gelukkig hadden we geen haast.

Britt
28 maart 2022

Overheerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
27 maart 2022

Gewoon lekker en prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
22 maart 2022
Ronald
22 maart 2022

Smakelijk sushi, bezorging keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jochem de Koning
19 maart 2022

Veel besteld, altijd super snelle bezorging en beste pokébowls in Alkmaar.

D
14 maart 2022
Lex Dommisse
13 maart 2022

Wij hebben met zeven personen enorm genoten van de heerlijke sushi’s van Sushi Vandaag. Wat ons betreft de beste sushi’s van Alkmaar

Ingmar
8 maart 2022

Heerlijke sashimi en vriendelijke mensen

Ellen
5 maart 2022

Bezorging op tijd en weer heerlijk gegeten! Echt een aanrader 😊.

Sabine
27 februari 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd

D
26 februari 2022

Always good food. Good sushi of the Alkmaar

Suus WIt
25 februari 2022

Wat een heerlijke sushi! Ook de Poke Bowl met tonijn wat lekker qua smaak en prima hoeveelheid! Kortom, een aanrader! Bedankt! O ja.,, Ook nog eens vriendelijk geholpen,

Lisette
25 februari 2022

Super lekkere sushi bij ons om de hoek! Vriendelijk personeel, snelle service en mega lekker!!

Ilona
23 februari 2022

Altijd lekker! Op tijd en keurig netjes verpakt. Het is vers en een ruime hoeveelheid. De bezorger is altijd heel vriendelijk en staat met een grote lach voor de deur. Zou nergens anders sushi bestellen.

Kai
21 februari 2022

Altijd goed, rijkelijk belegd... en supersnel bezorgs. Voor mij al 2 jaar lang mijn favoriet.

Lillian
20 februari 2022
Nancy Niemel
19 februari 2022

Het eten is altijd goed. Grote porties en vers. Één van mijn favoriet.

Yolanda
14 februari 2022

Heerlijke sushi, zelfs op Valentijnsdag op tijd bezorgd

Neander
12 februari 2022

Thuis besteld, stond op tijd klaar om op te halen en was heerlijk!

Cynthia
10 februari 2022

Weer overheerlijk gegeten!

Klein katje van vier jaar
9 februari 2022

Gewoon OK. De sushi smaakte OK, bezorging was ongeveer 45min. Geen klachten.

Ingmar Kleijn
8 februari 2022
Hoge watertoren
7 februari 2022

Gewoon prima, opmerkingen waren goed opgevolgd en bezorging was ongeveer 45min. Geen klachten.

D
6 februari 2022
Peter
5 februari 2022

Wederom geweldige sushi’s en super snel bezorgd.

Iris
30 januari 2022

Super! Zoals altijd!

Duane
28 januari 2022

Always enjoy sushi here. I am almost weekly eat here. The sushi’s are nice and the delivery boy who always come is so polite and friendly.:)

Cindy
27 januari 2022

Super lekker gegeten! Snel geleverd, alles top!

M
22 januari 2022

Lekkerrr en op tijd

Eliana
22 januari 2022
Emmi
22 januari 2022

De sushi was iets droger dan normaal en viel uit elkaar, maar de smaak was nog steeds top. Bezorging vriendelijk en op tijd

Jeanine
22 januari 2022

Vriendelijk en snel bezorgd. Vers en mooie porties

Brenda
16 januari 2022

Super lekker. Echt een feestje!

Coen
15 januari 2022
Netty
15 januari 2022

Altijd heerlijk!!

Ellen
15 januari 2022

Heerlijk gegeten!

D.
12 januari 2022

Great Sushi in Alkmaar

Tim
10 januari 2022

Het was gewoon weer goed. En keurig belletje over dat het iets later zou aankomen dan gepland, geen probleem!

Noa
10 januari 2022

Super lekkere sushi! Ik denk dat we al 10x dezelfde box hebben besteld en die is altijd even lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ploeg
9 januari 2022

Heerlijk vers en vlot, top!

Jeanine
4 januari 2022

Wederom vers, mooie porties en een rijke pokebowl. Vlotte service. Aanwinst voor Alkmaar

Dora
3 januari 2022

Snel geleverd, en zoals altijd een heerlijke verse met liefde gemaakte sushi 🍣

Anton
3 januari 2022

Was wederom zalig. En dank voor de extra’s. Dit doen zij dan toch maar 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D. Hooiveld
31 december 2021

Vriendelijk personeel. Goede service. Het eten hier is vers en erg lekker.

Lisette
30 december 2021

Super lekkere verse sushi, blij met jullie om de hoek!

J.m
29 december 2021

Pokebowls zijn de beste uit heel Alkmaar!! Verbeterpuntjes; er zit vaak heel veel saus op de pokebowls, waardoor de smaak van de andere topping wegvalt, en de maki sushi..deze zijn vaak niet goed opgerold (open) wat eten lastig maakt.

Hofland
29 december 2021

Het was heerlijk👍

Jordi
29 december 2021

Tonijn van de sushi was erg droog.

Machiel
24 december 2021

Echt heerlijke sushi, had wel wat meer gember en wasabi toegevoegd mogen worden

D.
24 december 2021
W.A. Gazan-Verhoeve
23 december 2021

Normaal gesproken erg tevreden over de sushi of pokébowl. Maar nu zijn jullie erg uitgeschoten met de ketjap of sojasaus. Jemig wat zout, drink me lek zeg

Linda
18 december 2021

Bezorging was sneller dan verwacht. Ebi tempura de garnaal was koud en de rijst was qua textuur ook alsof de sushi niet vers was. Jammer om te zien. Verder was box D een goede afwisselende box.

Seymor
17 december 2021

Heerlijk vers!

Sepp
16 december 2021

Top kwaliteit en top service

Prisca
15 december 2021
Masha Groot
12 december 2021

Helaas kwam de bezorging veel te laat, klein uurtje later als verwacht...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby
12 december 2021

Heerlijk was het weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louise
10 december 2021
Anoniem
8 december 2021

Sushi valt uit elkaar. Pittige sushi lijkt wel alsof er uitgeschoten is met de kruiden.

Zuurbier
7 december 2021

Bezorging langer dan normaal en ook het eten van mindere kwaliteit dan we gewend zijn. Erg koud en veel van de rolls vielen uit elkaar. Hopelijk volgende keer weer ouderwets

Huberts
6 december 2021

Zoals altijd, Heerlijk!

Saskiaaa
5 december 2021

Vandaag de garnalen bowl geprobeerd. Lekker. Ik wist dat de garnalen gefrituurd waren vooraf maar toch had ik iets meer garnalen smaak verwacht. Dar viel me wat tegen. Combinatie was toch wel lekker. Kwaliteit was wel goed. Bezorging op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gast van Grand hotel Alkmaar
5 december 2021

Zo die was goed. Mijn complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton
4 december 2021

Was lekkere sushi. Maar duurde wel even voor het er was. Maar volgende keer bestel ik weer

M.
2 december 2021

Sushi is van goede kwaliteit, daarom ga ik ook geen lage beoordeling geven, om de volgende verbeterpunten. 1 grote + 1 kleine sojasaus voor 64 stukjes sushi vind ik echt te weinig. Tevens had ik aangegeven geen kaas te willen, maar zalm, garnaal of kip in plaats daarvan. Garnaal en kip gekregen, maar geen zalm. Laat het svp weten als het niet kan, en niet laten verrassen. Dit is de 2e keer helaas. Ik bestel vaak, maar als het de volgende keer ook zo wordt bezorgd, dan ga ik helaas op zoek naar een ander.

Stoop
30 november 2021

Zoals altijd waren de Pokébowls weer top! Niet voor niets blijven jullie ons favoriete afhaalrestaurant!

Corine
28 november 2021
Astrid
28 november 2021

Echt heerlijke en super verse sushi! Een aanrader!

paulien kuin
26 november 2021

Heerlijk gegeten!!

Betl
25 november 2021

Verbeterpunt: 1. Geen bruine avocado gebruiken 2. Steviger oprollen, alles valt uitelkaar, uiteindelijk met een lepel gegeten. Verder lekker en snelle bezorging

Tim
25 november 2021

Het was weer heerlijk! En écht snel binnen! Kudos!

D
22 november 2021

Best Sushi in Alkmaar.

Ruud
22 november 2021

Sushi’s prima. Bijgerechten niet warm meer. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
22 november 2021

Meerdere keren besteld en altijd lekker en vers. Helaas gaat er met de bestelling regelmatig wat fout zo ook deze keer. Met de Pokebowls weer foute en niet bestelde groenten en proteïnen te vinden. Hiervoor al eerder gebeurd en zelfs met sushi is het wel is fout gegaan. Absoluut goed gevulde en lekkere Pokebowls maar wees voorbereid op verkeerd bereide maaltijen. Met allergieën niet aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
19 november 2021

Beste sushi van Alkmaar

Jeanine
17 november 2021

Super vers, keurig verpakt en heel lekker.

Talita
16 november 2021

Altijd lekker en snel bezorgd.

Lucienne
16 november 2021

Altijd heerlijke sushi bij Sushi Vandaag. Bestel er wel vaker en vind het elke keer superlekker. Ook bezorgen ze supervlot en is alles altijd netjes verpakt. Kortom, een aanrader!

Astrid
15 november 2021

Heerlijke sushi en super vers! Ik kwam afhalen en de laatste hand werd nog gelegd aan mijn sushi. En ook nog eens super vriendelijke medewerkers!

D
15 november 2021

Most of every week, this place is my fav. Dinner.

Sabien
13 november 2021

Heerlijk vers, goede service

D
11 november 2021
Helena
10 november 2021
Thiel Franken
8 november 2021

Altijd goed en op tijd klaar.... Leuke mensen.. soms even lastig om te checken of alles er bij zit, helaas gewoonte verworden door nega ervaringen bij anderen, maar bij hun in weze altijd goed...en niet te beroerd om extra "klungelstokjes" te maken....ook prettig...

Laura
6 november 2021

Zoals altijd heel erg lekker, compleet en snel bezorgd!

V
3 november 2021

Zelf met harde regen nog keurig optijd! Goede kwaliteit vis! Helemaal tevreden :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
2 november 2021

Top zoals altijd!

Carina de Boer
2 november 2021

Helemaal top , bezorgers ook aardig.

Esther
1 november 2021

De pokebowl was half gevuld. Zeer weinig vis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton
31 oktober 2021

Was wederom fantastisch

Inge
27 oktober 2021
Lina
26 oktober 2021

Avocado smaakte oud, vis smaakte te fishy en rook niet goed, ontevreden

E
24 oktober 2021
Stephanie
22 oktober 2021

Ik heb al een aantal keer bij jullie besteld en tot zover smaakte het erg goed! Helaas vond ik het de laatste keer geen succes! De kip was droog, de rijst was droog en het smaakte niet vers. Erg jammer, want normaal gesproken ben ik wel tevreden!

Romy Rademaker
21 oktober 2021
Tim
18 oktober 2021

Het was weer heerlijk en meteen vrienden van ons fan gemaakt van jullie Sushi!

Masha en Hasna
17 oktober 2021

Het was weer heerlijk 🤭

Marco
14 oktober 2021
Morena
9 oktober 2021

Heerlijk die geflambeerde zalm sashimi. Zou het bijna vandaag nog een keer bestellen.

Stephen
5 oktober 2021

Wat een fantastisch lekker sushi is het toch! Al vaak besteld bij sushi vandaag en altijd de zelfde kwaliteit. Zo moet sushi zijn :)

Samantha
4 oktober 2021

Helaas meerdere keren gehad dat de sushi niet strak is opgerold, hierdoor valt hij heel snel uit elkaar… smaak zeker niet minder hoor

Yolanda
4 oktober 2021

Heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
3 oktober 2021
Caroline Blaauwe
1 oktober 2021

Heerlijke verse sushi elke keer weer:) Ook veel variatie te bestellen.

Anoniem
29 september 2021
Jeroen Leijen
26 september 2021

Weer heerlijk gegeten.

Marit
25 september 2021

Helaas klopte de bestelling niet helemaal

Sandra
24 september 2021

Fan van de pokebowls, altijd heerlijk! Net als de sushi overigens.

sharon
23 september 2021

Vanaf dat jullie open zijn, bestellen of halen wij alleen nog maar bij jullie..Het is altijd van goede kwaliteit en erg lekker.. En jullie service is top..

Raymond
22 september 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk..

Nancy
19 september 2021

Mankeert niet aan. Heerlijk gegeten. Goede porties, lekker gevarieerd. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boze beer versie 0.2.1AB
19 september 2021

Prima, opmerkingen goed opgevolgd en smaakte goed. Geen klachten!

Miri
18 september 2021
Tessa Konijn
16 september 2021
Tim
13 september 2021
Ruud
12 september 2021

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Prisca
9 september 2021
Huberts
8 september 2021
Mariska
7 september 2021

Was weer super lekker de poke bowls en de appel gyoza. Bezorgtijd is altijd top! Meestal half uur of korter zelfs.

Rosan
7 september 2021

Altijd top....

Alex
6 september 2021

Prima eten, super snel gegeten en goed prijs product kwaliteit. Volgende keer weer!

Marjolijn
4 september 2021

Enthousiast personeel, persoonlijke begroeting. Goed eten, poke bowl echt heel lekker. Ik ga er vaker halen.

Tim
2 september 2021

Het was weer heerlijk!

Emi
30 augustus 2021

Op tijd en zoals altijd gewoon goed :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard Baart
30 augustus 2021

De kwaliteit van onze bestelling van 29-08-21 viel eigenlijk wel tegen. Was niet wat we gewend waren van Sushi vandaag Alkmaar. De Sushi was bijna niet heel uit de verpakking te krijgen. Plakten aan elkaar. En smaak technisch was het ook geen hoogstandje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hap alkmaar
29 augustus 2021

Vaak te weinig soya meegeleverd. Als je in opmerkingen expliciet typt hoeveel je er nodig hebt, komt het vaak wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie
29 augustus 2021

Bedankt voor de extra verrassing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariëlle
29 augustus 2021

Heerlijk, snel en top combinatie

J. SCHUOTEN
27 augustus 2021

Het was erg lekker, voor herhaling vatbaar👍

Anja
27 augustus 2021
Anton
26 augustus 2021

Was wederom zalig. Er had iets meer wasabi mayonaise opgemogen. Maar zeker weer voor herhaling vatbaar

Heidi
26 augustus 2021

Heerlijke pokebowl gegeten. Bestellen was makkelijk en alles werd vers bereid. Zeer vriendelijk personeel

Miku
25 augustus 2021

Keurig op tijd en heerlijk van smaak

L
25 augustus 2021
Monica
24 augustus 2021
Laurens Herling
24 augustus 2021
Nancy
22 augustus 2021

Alleen maar complimenten. Heerlijk eten en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
20 augustus 2021

Heel lekker gegeten en netjes op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorgster en zelf een portie gratis loempia’s erbij gekregen. Ik bestel vaker hier en ben altijd erg tevreden.

Masha Groot
17 augustus 2021

Geen verbeter punten. Heerlijk. Snelle levering. En netjes verwerkt.

Romy
15 augustus 2021
Ilona
14 augustus 2021

Vandaag afgehaald, vriendelijke ontvangst. Alles stond keurig klaar en was zoals altijd geweldig van smaak en vers. Echte aanrader

W.A. Gazan-Verhoeve
10 augustus 2021
lilly
9 augustus 2021

Heerlijk zoals altijd! Bedankt.nog voor de loempia's😍

Judith de Vries
9 augustus 2021

Het was echt heerlijk en voor herhaling vatbaar

ES
7 augustus 2021

Zoals altijd goed

Carina de boer
7 augustus 2021

Altijd helemaal top en aardige bezorgers.👍

Roos
7 augustus 2021
N
2 augustus 2021

Heerlijk eten zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daisy
1 augustus 2021

Heel lekker niet duur en snel bezorgt! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johanna
1 augustus 2021

We hebben gesmuld!😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
27 juli 2021
Anton
22 juli 2021

Was weer fantastisch. Zeker binnenkort weer

Stella Zeijlmans
17 juli 2021

Erg lekker, maar helaas ontbraken de stokjes, wasabi, gember en sojasaus bij de levering. Gelukkig hadden wij dit nog zelf in huis.

Jet van Diepen
17 juli 2021

Ik bestel regelmatig een pokebowl bij jullie. Meestal naar volle tevredenheid omdat deze dan goed gevuld is. Vandaag was het jarig. Weinig vis, vooral de tonijn. En het was in z’n geheel ook wat weinig.

Anita
16 juli 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten en op tijd bezorgd.

Tim
15 juli 2021

Het was weer heerlijk! En het presentje was echt heel lief! Super leuk dat jullie dit hadden onthouden!

Kirsten Kuilboer
13 juli 2021

Lekkere sushi

Kai
12 juli 2021

Altijd goed en lekker. Mooie prijs en goede porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanya en Fred Koningsveld
10 juli 2021

Heerlijk gegeten, prima kwaliteit en snelle, vriendelijke bezorging!

Edwin
10 juli 2021

Het was weer heerlijk. 😁

Wendy
9 juli 2021
Corine
9 juli 2021

Ik had gevraagd pm voldoende sojasaus voor 3pers. Er zaten toch maar weer 3 mini soja sausjes bij. Gelukkig hadden we nog in huis

Bonneke de Waard
5 juli 2021

Weer perfect zoals altijd

Samantha
3 juli 2021

Wij bestellen nooit ergens anders. Altijd goede kwaliteit, vers en erg lekker. Top sushi

Mariska
3 juli 2021

Mijn broer had poke bowl garnalen hij miste alleen wat meer de zoet zuur saus. Het was wat droog leek bijna wel vergeten te zijn. Mijn poke bowl gemixt was weer super lekker! En de bezorging is altijd erg snel!

Eva
27 juni 2021
Caroline Blaauwe
26 juni 2021

Top; smaakte weer heel goed 👍

Tim
24 juni 2021

Het was weer even geleden, maar het is nog steeds heerlijk! Ook is de "snackmix" box een mooie nieuwe toevoeging!

Albertine
21 juni 2021

Zoals eerdere bestellingen en ook via SocialDeal altijd vers en heerlijk. Albertine (zeer tevreden )

Annamaria
17 juni 2021

Heerlijke verse sushi, nog lauw....mmmm En bezorging exact op tijd!

Anton
16 juni 2021

Was wederom zalig. Zeer aan te raden. Wat wel handiger zou zijn dat er ook een tijdspad wordt vermeld wanneer je de bestelling kan verwachten.

RS Hink
16 juni 2021
Indira
16 juni 2021

Heerlijke sushi welke we meerdere keren besteld hebben. Bezorgers zijn altijd erg aardig en de levering is heel snel. Top!

Iris
16 juni 2021
Cynthia
14 juni 2021

Prima zoals altijd! Vriendelijke bezorger.

T.
14 juni 2021
Cheyenne Oorebeek
12 juni 2021

Altijd heerlijk hier!

Patricia
10 juni 2021
Danielle
9 juni 2021

Altijd super lekker, vers en goed van smaak!

T.
1 juni 2021

Lekker Sushi !

Pepijn
30 mei 2021

Heerlijke poké bowl, voor een goede prijs. Wellicht wat aan de kleine kant, dus een optie op een grote poké bowl zou een zeer goede toevoeging zijn. Bowls waren snel klaar en er was ruime keus uit proteïne!

Ray
28 mei 2021

Was weer heerlijk..

F
27 mei 2021

Dit keer proefde ik echt dat het vers was! Heerlijk. Ga zo door, dan halen we vaker bij jullie :)

Anouk
25 mei 2021

Heel erg lekker! En genoeg voor 1 persoon. We werden ook erg vriendelijke geholpen en onze bestelling stond bij afhalen netjes klaar.

Sara
25 mei 2021

Super dat jullie vragen of ik er stokjes, wasabi, gember of sojasaus bij wil maar helaas was de kwaliteit van de sushi zelf niet zo best, de tonijn was verkleurd en de avocado echt niet goed meer. Jammer.

Coen
23 mei 2021
Anoniem
23 mei 2021

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jef Noteboom
23 mei 2021

Snelle bezorging, lekker eten

Sabien
23 mei 2021

Vers, lekker, snel klaar

N.
22 mei 2021
Astrid
20 mei 2021

Heerlijke sushi! Echt een aanrader!

j
20 mei 2021
Anton
19 mei 2021

Was wederom werelds en snel bezorgd

Tina
19 mei 2021

De sushi en sashimi was super vers en heeeeeeeerlijk. Snelle en vriendelijke bezorging

Danielle
18 mei 2021

Altijd super lekker en snelle bezorging!!

Janneke van Holst
17 mei 2021

Heerlijke sushi... Goede kwaliteit.. Bezorging goed op tijd.. Aanrader!

H
17 mei 2021

Altijd goed

Laura
15 mei 2021

Was erg vers en lekker! Vriendelijke mensen.

Lorenzo Doesburg
13 mei 2021

We vonden de sushi iets te dik gesneden en qua smaak iets minder. Maar de bezorging was top dus we proberen het de volgende keer gewoon weer. Bedankt!

S
13 mei 2021

Wij bestellen hier altijd onze sushibowls, ze hebben gewoon de beste. Lekker vol, vers, goed van smaak.....gewoon heerlijk!

Anton
12 mei 2021

Was wederom smullen

Sanne
11 mei 2021

De poke bowl was weer zo lekker!!!

Sarah
10 mei 2021

Zoals altijd topkwaliteit en topservice! Bij opmerkingen bedankte ik ze omdat ik ga verhuizen en dus niet meer hier kan bestellen, kreeg ik heel veel extra lekkers met een superaardig briefje erbij. Echt hart voor hun zaak en klanten!

Danielle
6 mei 2021
Michel
1 mei 2021

Overheerlijke Sushi echt super vers en zeer smakelijk bereid. Wij bestelden altijd bij een andere zaak maar dat is vanaf nu verleden tijd. Wat maken jullie onwijs goede Sushi , wij worden vaste klant. Complimenten aan de chef!!! En mensen gewoon hier eens bestellen 👍🏻

Manon
1 mei 2021
Bas
1 mei 2021

Toppers!

Prisca
29 april 2021

As always..... heerlijk! Ook op het aangegeven tijdstip bezorgd ondanks ik het best wel laat heb besteld.. tot gauw :-)

Astrid
28 april 2021

Heerlijke sushi! We hadden box D met veel verschillende soorten. Allemaal erg lekker!

Chantal
27 april 2021

Was weer uitstekend

Nina
27 april 2021

Altijd vers en lekker. Vriendelijke bezorger

Marion
27 april 2021

Altijd heerlijk verse producten en keurige bezorging

Daphne Baart
26 april 2021

Wij zijn echt onwijs fan van Sushi vandaag en bestellen hier dan ook regelmatig. Alleen dit keer was de sushi 'taai' en 'oud' niet de kwaliteit die wij gewend zijn. Kan gebeuren, maar wel de helft weggegooit. Zonde! Op de bezorging niks aan te merken

Anton
21 april 2021

Was weer zalig. Door mogelijke drukte wel wat lang moeten wachten. Verbeterpunt zou zijn dat er voordat de mail verstuurd wordt met bezorger onderweg dat er een mail verstuurd wordt met de verwachte tijd dat het geleverd wordt

D
20 april 2021

Tuna for today is not fresh. There is some smelly and not fresh. The rest are perfect as normal.

Wendy
17 april 2021

We hebben heerlijk gegeten ervan! Omdat de kinderen het ook steeds lekkerder gaan vinden, hebben we een 2e bestelling er achteraan gedaan! Bestelling was stipt op tijd!

Marco Gelein
17 april 2021

Echt lekkere sushi. Wij zijn niet van de bezorgmaaltijden, maar deze wel hoor. Keurig een belletje en een extra gerechtje omdat het iets later werd. Top!

Cynthia Talens
16 april 2021
Ilona
16 april 2021

Lekker vers, goed verzorgd en altijd supersnel bezorgt 👌🏼

DB
14 april 2021

De pokebowls zijn geweldig

Kees
13 april 2021

Eigenlijk altijd goed en royale portie.

Eva
13 april 2021
Yasmine
12 april 2021
Britt
10 april 2021

Altijd verrukkelijke sushi !

Inge
10 april 2021

Zoals altijd prima, altijd op tijd, verse lekkere sushi voor een goede prijs.

Cindy
9 april 2021

Sushi was heerlijk, alleen jammer dat ze de plastic waren vergeten af tehalen bij de krabsticks.

Prisca
9 april 2021

Zoals altijd top service en heerlijk gegeten. Ik ben vaste klant!

Ger
8 april 2021
Saskia
8 april 2021

Wat was het heerlijk! We konden echt de versheid van de producten proeven, nog beter dat voorgaande keren. Nog een plus punt: als er iets fout is met de bestelling weten zijn het weer goed te maken. Dus wij waten ontzettend tevreden. Ga zo door!

Isabella
7 april 2021
Loan
6 april 2021

Jullie hebben de beste sushi bowls! Rijst is subliem en de royale toppings maken het af. Vandaag hebben we gebruik gemaakt van een actie code het siert jullie dat jullie dan niet inleveren in de kwaliteit. Sashimi en de sushi waren rijkelijk, heerlijk! Je hebt een vaste klant erbij 💃🏻

Karolien
6 april 2021

De Edamamme boontjes waren niet gekruid en daardoor niet lekker. Ik heb gebeld om dit door te geven maar er werd niet echt goed op gereageerd in mijn optiek. Dat ben ik niet gewend van sushi vandaag. De rest van de sushi was weer erg lekker en de bezorging was als altijd snel en vriendelijk.

Melanie
6 april 2021

Altijd lekker en op tijd

Anton
4 april 2021

Was wederom zalig en ondanks zondag om 18.15 uur besteld supersnel geleverd voor 18.45 uur. Klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefania
3 april 2021

The best sushi place in Alkmaar! Alles is echt super vers en heerlijk.

Jacinta Hoogland
1 april 2021
Ilona Tijssen
31 maart 2021

Het eten was heerlijk. Bedankt voor het lekkere eten :)

Loes
31 maart 2021

Altijd stipt op tijd en altijd heerlijk!

Tim
30 maart 2021
Hanneke
26 maart 2021

Snel geleverd en altijd vriendelijk personeel! En de sushi is zooo lekker vers!! Ik vind dit echt de lekkerste sushi! Mijn complimenten! ☺️

DB.
26 maart 2021
Levi
26 maart 2021

We buy a lot at your place and usually its a 5 star review every time. Unfortunately this this time we found 2 hairs rolled inside and the spicy fish (in the spicy roll with the red seasoning outside) was definitely not fresh. We won’t stop buying there but this time wasn’t a good experience..

Ruud
25 maart 2021

Mooi op tijd en lekker

Demirel
25 maart 2021

Heerlijk vers ... bedankt

Selena
24 maart 2021

Eten was er gigantisch snel , en zoals altijd de lekkerste

Rosan
24 maart 2021

Toppers....is de enigste zaak waar ik sushi bestel

Max
20 maart 2021
Eva
19 maart 2021

Top

Marry
17 maart 2021

De pokebowl was weer heerlijk

Els
17 maart 2021

Goede kwaliteit, snel bezorgd.

Tim
16 maart 2021
Ruud
14 maart 2021

Goed gevulde sushi. Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.