Beoordelingen van Sushi Vandaag Alkmaar

Recente recensies

5.0
Anton
22 juli 2021

Was weer fantastisch. Zeker binnenkort weer

Stella Zeijlmans
17 juli 2021

Erg lekker, maar helaas ontbraken de stokjes, wasabi, gember en sojasaus bij de levering. Gelukkig hadden wij dit nog zelf in huis.

Jet van Diepen
17 juli 2021

Ik bestel regelmatig een pokebowl bij jullie. Meestal naar volle tevredenheid omdat deze dan goed gevuld is. Vandaag was het jarig. Weinig vis, vooral de tonijn. En het was in z’n geheel ook wat weinig.

Anita
16 juli 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten en op tijd bezorgd.

Tim
15 juli 2021

Het was weer heerlijk! En het presentje was echt heel lief! Super leuk dat jullie dit hadden onthouden!

Kirsten Kuilboer
13 juli 2021

Lekkere sushi

Kai
12 juli 2021

Altijd goed en lekker. Mooie prijs en goede porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanya en Fred Koningsveld
10 juli 2021

Heerlijk gegeten, prima kwaliteit en snelle, vriendelijke bezorging!

Edwin
10 juli 2021

Het was weer heerlijk. 😁

Wendy
9 juli 2021
Corine
9 juli 2021

Ik had gevraagd pm voldoende sojasaus voor 3pers. Er zaten toch maar weer 3 mini soja sausjes bij. Gelukkig hadden we nog in huis

Bonneke de Waard
5 juli 2021

Weer perfect zoals altijd

Samantha
3 juli 2021

Wij bestellen nooit ergens anders. Altijd goede kwaliteit, vers en erg lekker. Top sushi

Mariska
3 juli 2021

Mijn broer had poke bowl garnalen hij miste alleen wat meer de zoet zuur saus. Het was wat droog leek bijna wel vergeten te zijn. Mijn poke bowl gemixt was weer super lekker! En de bezorging is altijd erg snel!

Eva
27 juni 2021
Caroline Blaauwe
26 juni 2021

Top; smaakte weer heel goed 👍

Tim
24 juni 2021

Het was weer even geleden, maar het is nog steeds heerlijk! Ook is de "snackmix" box een mooie nieuwe toevoeging!

Albertine
21 juni 2021

Zoals eerdere bestellingen en ook via SocialDeal altijd vers en heerlijk. Albertine (zeer tevreden )

Annamaria
17 juni 2021

Heerlijke verse sushi, nog lauw....mmmm En bezorging exact op tijd!

Anton
16 juni 2021

Was wederom zalig. Zeer aan te raden. Wat wel handiger zou zijn dat er ook een tijdspad wordt vermeld wanneer je de bestelling kan verwachten.

RS Hink
16 juni 2021
Indira
16 juni 2021

Heerlijke sushi welke we meerdere keren besteld hebben. Bezorgers zijn altijd erg aardig en de levering is heel snel. Top!

Iris
16 juni 2021
Cynthia
14 juni 2021

Prima zoals altijd! Vriendelijke bezorger.

T.
14 juni 2021
Cheyenne Oorebeek
12 juni 2021

Altijd heerlijk hier!

Patricia
10 juni 2021
Danielle
9 juni 2021

Altijd super lekker, vers en goed van smaak!

T.
1 juni 2021

Lekker Sushi !

Pepijn
30 mei 2021

Heerlijke poké bowl, voor een goede prijs. Wellicht wat aan de kleine kant, dus een optie op een grote poké bowl zou een zeer goede toevoeging zijn. Bowls waren snel klaar en er was ruime keus uit proteïne!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ray
28 mei 2021

Was weer heerlijk..

F
27 mei 2021

Dit keer proefde ik echt dat het vers was! Heerlijk. Ga zo door, dan halen we vaker bij jullie :)

Anouk
25 mei 2021

Heel erg lekker! En genoeg voor 1 persoon. We werden ook erg vriendelijke geholpen en onze bestelling stond bij afhalen netjes klaar.

Sara
25 mei 2021

Super dat jullie vragen of ik er stokjes, wasabi, gember of sojasaus bij wil maar helaas was de kwaliteit van de sushi zelf niet zo best, de tonijn was verkleurd en de avocado echt niet goed meer. Jammer.

Coen
23 mei 2021
Anoniem
23 mei 2021

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jef Noteboom
23 mei 2021

Snelle bezorging, lekker eten

Sabien
23 mei 2021

Vers, lekker, snel klaar

N.
22 mei 2021
Astrid
20 mei 2021

Heerlijke sushi! Echt een aanrader!

j
20 mei 2021
Anton
19 mei 2021

Was wederom werelds en snel bezorgd

Tina
19 mei 2021

De sushi en sashimi was super vers en heeeeeeeerlijk. Snelle en vriendelijke bezorging

Danielle
18 mei 2021

Altijd super lekker en snelle bezorging!!

Janneke van Holst
17 mei 2021

Heerlijke sushi... Goede kwaliteit.. Bezorging goed op tijd.. Aanrader!

H
17 mei 2021

Altijd goed

Laura
15 mei 2021

Was erg vers en lekker! Vriendelijke mensen.

Lorenzo Doesburg
13 mei 2021

We vonden de sushi iets te dik gesneden en qua smaak iets minder. Maar de bezorging was top dus we proberen het de volgende keer gewoon weer. Bedankt!

S
13 mei 2021

Wij bestellen hier altijd onze sushibowls, ze hebben gewoon de beste. Lekker vol, vers, goed van smaak.....gewoon heerlijk!

Anton
12 mei 2021

Was wederom smullen

Sanne
11 mei 2021

De poke bowl was weer zo lekker!!!

Sarah
10 mei 2021

Zoals altijd topkwaliteit en topservice! Bij opmerkingen bedankte ik ze omdat ik ga verhuizen en dus niet meer hier kan bestellen, kreeg ik heel veel extra lekkers met een superaardig briefje erbij. Echt hart voor hun zaak en klanten!

Danielle
6 mei 2021
Michel
1 mei 2021

Overheerlijke Sushi echt super vers en zeer smakelijk bereid. Wij bestelden altijd bij een andere zaak maar dat is vanaf nu verleden tijd. Wat maken jullie onwijs goede Sushi , wij worden vaste klant. Complimenten aan de chef!!! En mensen gewoon hier eens bestellen 👍🏻

Manon
1 mei 2021
Bas
1 mei 2021

Toppers!

Prisca
29 april 2021

As always..... heerlijk! Ook op het aangegeven tijdstip bezorgd ondanks ik het best wel laat heb besteld.. tot gauw :-)

Astrid
28 april 2021

Heerlijke sushi! We hadden box D met veel verschillende soorten. Allemaal erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
27 april 2021

Was weer uitstekend

Nina
27 april 2021

Altijd vers en lekker. Vriendelijke bezorger

Marion
27 april 2021

Altijd heerlijk verse producten en keurige bezorging

Daphne Baart
26 april 2021

Wij zijn echt onwijs fan van Sushi vandaag en bestellen hier dan ook regelmatig. Alleen dit keer was de sushi 'taai' en 'oud' niet de kwaliteit die wij gewend zijn. Kan gebeuren, maar wel de helft weggegooit. Zonde! Op de bezorging niks aan te merken

Anton
21 april 2021

Was weer zalig. Door mogelijke drukte wel wat lang moeten wachten. Verbeterpunt zou zijn dat er voordat de mail verstuurd wordt met bezorger onderweg dat er een mail verstuurd wordt met de verwachte tijd dat het geleverd wordt

D
20 april 2021

Tuna for today is not fresh. There is some smelly and not fresh. The rest are perfect as normal.

Wendy
17 april 2021

We hebben heerlijk gegeten ervan! Omdat de kinderen het ook steeds lekkerder gaan vinden, hebben we een 2e bestelling er achteraan gedaan! Bestelling was stipt op tijd!

Marco Gelein
17 april 2021

Echt lekkere sushi. Wij zijn niet van de bezorgmaaltijden, maar deze wel hoor. Keurig een belletje en een extra gerechtje omdat het iets later werd. Top!

Cynthia Talens
16 april 2021
Ilona
16 april 2021

Lekker vers, goed verzorgd en altijd supersnel bezorgt 👌🏼

DB
14 april 2021

De pokebowls zijn geweldig

Kees
13 april 2021

Eigenlijk altijd goed en royale portie.

Eva
13 april 2021
Yasmine
12 april 2021
Britt
10 april 2021

Altijd verrukkelijke sushi !

Inge
10 april 2021

Zoals altijd prima, altijd op tijd, verse lekkere sushi voor een goede prijs.

Cindy
9 april 2021

Sushi was heerlijk, alleen jammer dat ze de plastic waren vergeten af tehalen bij de krabsticks.

Prisca
9 april 2021

Zoals altijd top service en heerlijk gegeten. Ik ben vaste klant!

Ger
8 april 2021
Saskia
8 april 2021

Wat was het heerlijk! We konden echt de versheid van de producten proeven, nog beter dat voorgaande keren. Nog een plus punt: als er iets fout is met de bestelling weten zijn het weer goed te maken. Dus wij waten ontzettend tevreden. Ga zo door!

Isabella
7 april 2021
Loan
6 april 2021

Jullie hebben de beste sushi bowls! Rijst is subliem en de royale toppings maken het af. Vandaag hebben we gebruik gemaakt van een actie code het siert jullie dat jullie dan niet inleveren in de kwaliteit. Sashimi en de sushi waren rijkelijk, heerlijk! Je hebt een vaste klant erbij 💃🏻

Karolien
6 april 2021

De Edamamme boontjes waren niet gekruid en daardoor niet lekker. Ik heb gebeld om dit door te geven maar er werd niet echt goed op gereageerd in mijn optiek. Dat ben ik niet gewend van sushi vandaag. De rest van de sushi was weer erg lekker en de bezorging was als altijd snel en vriendelijk.

Melanie
6 april 2021

Altijd lekker en op tijd

Anton
4 april 2021

Was wederom zalig en ondanks zondag om 18.15 uur besteld supersnel geleverd voor 18.45 uur. Klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefania
3 april 2021

The best sushi place in Alkmaar! Alles is echt super vers en heerlijk.

Jacinta Hoogland
1 april 2021
Ilona Tijssen
31 maart 2021

Het eten was heerlijk. Bedankt voor het lekkere eten :)

Loes
31 maart 2021

Altijd stipt op tijd en altijd heerlijk!

Tim
30 maart 2021
Hanneke
26 maart 2021

Snel geleverd en altijd vriendelijk personeel! En de sushi is zooo lekker vers!! Ik vind dit echt de lekkerste sushi! Mijn complimenten! ☺️

DB.
26 maart 2021
Levi
26 maart 2021

We buy a lot at your place and usually its a 5 star review every time. Unfortunately this this time we found 2 hairs rolled inside and the spicy fish (in the spicy roll with the red seasoning outside) was definitely not fresh. We won’t stop buying there but this time wasn’t a good experience..

Ruud
25 maart 2021

Mooi op tijd en lekker

Demirel
25 maart 2021

Heerlijk vers ... bedankt

Selena
24 maart 2021

Eten was er gigantisch snel , en zoals altijd de lekkerste

Rosan
24 maart 2021

Toppers....is de enigste zaak waar ik sushi bestel

Max
20 maart 2021
Eva
19 maart 2021

Top

Marry
17 maart 2021

De pokebowl was weer heerlijk

Els
17 maart 2021

Goede kwaliteit, snel bezorgd.

Tim
16 maart 2021
Ruud
14 maart 2021

Goed gevulde sushi. Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
14 maart 2021

Het eten was weer top en lekker op tijd. Onlangs het zondag was. Echt top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
14 maart 2021

Zoals altijd lekkere sushi, snelle en vriendelijke bezorging en als je vaste klant bent korting na een aantal keer bestellen. Mijn favoriete sushimaker!

Richelle
10 maart 2021

Heeeerlijk!

Stijn
8 maart 2021

Sushi was erg vers en lekker. Ook niet kinderachtig in hoeveelheid vis. Prima dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
7 maart 2021

Lekker gegeten! Snel gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rz
4 maart 2021

Op tijd geleverd, netjes en het eten voor 4 personen was erg lekker. Zag er ook goed uit. Heerlijk was het. Toppertje

Mariska
27 februari 2021

Al vaker besteld en elke keer weer super lekker! Ga zo door!❤️😃👍🏻

Jet
27 februari 2021

Goede kwaliteit en mooi op tijd door een vriendelijke bezorger gebracht.

Marloes
27 februari 2021
Carla
26 februari 2021

Erg lekker. Meer dan genoeg, veel topping. Top

Dora
25 februari 2021

Zoals altijd, op tijd geleverd. En alles was precies goed. Vers en lekker!

Thiel
25 februari 2021

Alleen jammer dat er niet ter plekke nog wat bij gekocht kon worden, zou daar dan nog 45 min extra op moeten wachten

Daphne
23 februari 2021

Lekker. Mooi optijd bezorgd!

Ilona Tijssen
23 februari 2021

Heerlijk eten, vers en een goede portie.

Maartje
23 februari 2021

Zoals altijd heerlijk! Vers, smaakvol en netjes op tijd! Aanrader!

Mirjam
22 februari 2021

Weer heerlijk gegeten vanavond!

Helena
21 februari 2021

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Selena Martin Gueli
21 februari 2021

Altijd optijd , en nog steeds de lekkerste sushi niks op aan te merken

Renze
20 februari 2021

Heerlijke Sushi 😃

Gerard
20 februari 2021

De gisteren bestelde sushi was weer van uitstekende kwaliteit, tot de volgende bestelling.

Amanda
19 februari 2021

Was keurig optijd en het eten was top

Daniel
19 februari 2021

Sushi vandaag is veruit de beste van Alkmaar met pokebowls!

Birled
19 februari 2021

Het was weer eens Heerlijk

Astrid
15 februari 2021

Wat een heerlijke sushi! Wij hadden Box D besteld die keurig klaarstond op het afgesproken tijdstip. We zijn best grote eters, maar deze box was echt voldoende voor 2 personen. Echt heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lara
15 februari 2021

Altijd heerlijke sushi. Lekker vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eliana
11 februari 2021

Ze waren suuuper lekker

Anh
10 februari 2021

Ik ben erg blij met de service! Door de sneeuw heb ik bij ze moeten afhalen, wat ik kan begrijpen! de bestelling was al klaar gelegd toen ik daar aankwam en er waren vriendelijke werknemers. Eenmaal ik thuis kwam stond er op een box eetsmakelijk :). Dat zorgt toch voor die extra service!

Van houten
9 februari 2021
Irene Smit
9 februari 2021

Zoals altijd heerlijke verse sushi. Echt een aanrader!

Duane
8 februari 2021
Rene
7 februari 2021

Was weer heerlijk. Smaakvol en vers.

Carina de boer
4 februari 2021

Hoi , heel jammer dat jullie pech kregen met de rijstkoker. Werd netjes benaderd dat de bestelling niet doorging. Volgende keer krijgen wij het gratis (helemaal top)

Thiel
4 februari 2021

Zoals altijd, vechten om t laatste stukje....

hoi
4 februari 2021

Normaal gesproken bestellen wij de sushibowls maar deze keer werd het een sushipakket. Het smaakte goed, maar de bowl is toch onze favoriet.

Palm
3 februari 2021

Was weer zalig. Lekker verse pokebowl.

Lillian
3 februari 2021

Vers en snel

Mo
2 februari 2021

Heerlijk

F.M. Gulec
2 februari 2021

Voor de zoveelste keer besteld. Lekkere, verse sushi. Personeel is aardig, doen niet moeilijk over een wijziging in een sushibox. Bedankt weer.

Tessa Konijn
1 februari 2021

Heerlijk, elke keer weer !

Anoniem
1 februari 2021

Heeeeerlijk

Yo
30 januari 2021

Heerlijke verse sushi!! Wij hebben weer super lekker gegeten.

Tim
30 januari 2021

Het was weer heerlijk! Niets op aan te merken. En lekker vlot!

Inge
30 januari 2021

Altijd top, bestel regelmatig.

Amanda
28 januari 2021

Altijd heerlijk eten en super snel bezorgd door vriendelijke bezorgers!

Monique
25 januari 2021

Het was zoals altijd heerlijk en supersnel gebracht! Alleen jammer dat er ipv 6 rainbow maki's, 6 avocado-zalm maki's inzaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Birled
25 januari 2021

Het was weer heerlijke alleen de garnalen snacks was erg hard .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram
24 januari 2021

Supergoede pokebowl. Snel bezorgd! Tot de volgende bestelling. (Bestel via de website trouwens, dan kun hem nog lekkerder samenstellen!)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corine
23 januari 2021

Het was weer lekker en snel en aardige bezorger 👍🏻

Sammy
23 januari 2021
Samantha
22 januari 2021

Wederom fantastisch. Ik bestel nooit meer ergens anders. Ze weten wat ze doen en kunnen ook erg goed met glutenvrij omgaan.

Cheryl
22 januari 2021

Altijd weer fantastisch. Lekker, vers, goede bezorging en perfect rekening gehouden met eventuele opmerkingen bij de bestelling. Beste sushi van Alkmaar!

Mariska
22 januari 2021

Normaal super tevreden, echter nu om 1 uur 's middags al besteld voor half 6. Het eten kwam echter een paar min voor 6 en de gyoza waren koud, bovendien ontbraken de endame boontjes. Deze werden netjes nabezorgd, maar ook koud bij aankomst. De pokebowl en sushi waren qua smaak wel gewoon super zoals gebruikelijk!

Elianne
21 januari 2021

Heerlijke sushi, exact op tijd bezorgd. Prijs-kwaliteit is heel erg goed.

Lydia Nagel
21 januari 2021

Bezorging was op tijd. De sushi was goed gevuld/belegd maar de rijst veel te azijnig.

Portielje
20 januari 2021

Heerlijk gegeten. Bij afhalen super vriendelijk personeel en een zeer schone zaak . Echt een aanrader.

Anita
20 januari 2021

Zoals altijd erg lekker, alleen vanavond waren ze een beetje slordig. Geen stokjes, soja saus en gember ontvangen. En maar 9 ipv 10 loempiaatjes gekregen.

W.A.Gazan-Verhoeve
20 januari 2021

Heerlijk zoals altijd. Groente is ook vers, vis is goed en vlees knapperig. Top kok met top producten

Olijve
20 januari 2021
Linda
20 januari 2021

Weer heerlijk gegeten ! en die 25% kortingsactie was natuurlijk ook erg leuk !

Riggel
19 januari 2021
Prisca
19 januari 2021

Voor het eerst besteld. Ik ben helemaal verkocht! Een vaste klant erbij :-)

Ruud
18 januari 2021

Goed gevulde sushi’s

Ingrid
18 januari 2021

Heerlijk gegeten. Precies op tijd bezorgd.

Anne-Rose
18 januari 2021

Hier meerdere keren sushi besteld. De rijst is altijd lekker vers, eten smaakt goed. Snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amanda
15 januari 2021

Altijd goed en altijd op tijd!

Saskia
15 januari 2021

Snelle bezorging, heerlijk verse sushi en pokebowl.

W.A.Gazan-Verhoeve
14 januari 2021

Echt super!!!!!

Demirel
14 januari 2021

Het was weer heerlijk!

Sabien
14 januari 2021

Was wat aan de late kant maar werd daar netjes over gebeld en kreeg ter compensatie gratis mini loempia's , erg lekker De sushi is echt heerlijk en vers. Het wachten waard Grote aanrader!

Helena
14 januari 2021

Altijd lekker!

Chantal
13 januari 2021

Prefect zoals altijd

Carianne
12 januari 2021

Het was heerlijk! Alleen is het een beetje jammer dat de stukjes zo tegen elkaar aan gedrukt zitten dat als je een stukje pakt, ze dan uit elkaar vallen.

Daniel Engelsma
11 januari 2021

Onwijs lekkere sushi. Ik heb 2 keer in het weekend bij jullie besteld en beide keren was het weer lekker./ Bij het ophalen mag je zelf kiezen hoeveel je er van wat bij wilt hebben.(Stokjes, wasabi enzovoort).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
10 januari 2021

De pokebowls en de edamame boontjes waren heerlijk. We moesten wel een uur en 20 minuten op onze bestelling wachten. Nou is dat verder geen ramp maar een bericht van een geschatte bezorgtijd zou dan wel prettig zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
9 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Lisan
8 januari 2021

Zoals altijd was de sushi weer erg lekker!

Maria
8 januari 2021

Zo goed, zo lekker!!!

Anja
4 januari 2021

Geweldige sushi!! Heeeerlijk!

Van Swol
2 januari 2020

Wederom zeer goed gevulde heerlijke poke bowls.

Caroline Blaauwe
1 januari 2020

Super lekker weer hoor!

Rich
31 december 2020
Selena
31 december 2020

Voordelige sushi van goeie kwaliteit , beste van Alkmaar !

Linda
31 december 2020

Zoals altijd weer zeer smakelijk !!

sharon
30 december 2020
Emi
29 december 2020
Amanda
23 december 2020

Altijd snel en heerlijke pokebowls die je zelf kunt samenstellen!

Carlijn
19 december 2020
Laurens Blankendaal
19 december 2020

Uitstekend in alle opzichten!

Linda
18 december 2020
Carla
18 december 2020

Heerlijk gegeten, goed gevulde pokebowl. Komen zeker terug.

Elize
17 december 2020
Anita
16 december 2020

Zoals altijd super lekker

Anita
16 december 2020

Super lekker en optijd geleverd!

ElloCi
16 december 2020

Voor 2e keer poke bowl gehaald en wederom echt heel erg lekker en goed gevuld.

Daniel
16 december 2020

Het was echt super. Je betaald meer dan bij sommige collega sushi tenten, maar het is elke cent meer dan waard. Ik bestel nooit meer ergens anders.

Denise en Mariëlle
15 december 2020

Weer heerlijk genoten van onze sushibowl! Zalm was vers, kip en garnaal lekker knapperig. Wij gaan zeker weer bestellen!

M Botter
14 december 2020

Dankzij een super pokebowl actie weten we nu hoe lekker die smaken! Echt een aanrader en weer netjes bezorgd en verpakt.

Gerco
14 december 2020
D.
14 december 2020

It was always nice. We order most of every monday or tuesday. Just only today the rice is hard and sushi is dry.

Kim
14 december 2020

Sushi Vandaag belde ons netjes om te vertellen dat onze bestelling iets verlaat was. En hoewel de bezorger nog geen 5 minuten later al voor de deur stond, vonden wij dat een ontzettend nette service! En zoals altijd waren de Pokébowls weer heeeeeeerlijk! Jullie zijn niet voor niets ons lievelings afhaal restaurant

Eva
14 december 2020
Demirel
14 december 2020

Vaste klant bij Sushi Vandaag, en n.a.v. de pokebowl actie vandaag 4 x de pokebowl mix besteld. Helaas was dit een teleurstelling. De porties waren aanzienlijk minder dan normaal, zelfs de kinderen waren verbaasd en vroegen of iemand aan hun eten had gezeten omdat het zo weinig was. Dit was ook aan het gewicht te voelen. Jammer dat de korting wordt gecompenseerd met minder grote porties, want aan de smaak ligt het niet die is geweldig. Daarnaast was er geen sojasaus meegeleverd.

Lara
13 december 2020

Altijd super! Snel, vers en echt heerlijk! Wat een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G Baart
13 december 2020

De kwaliteit was zeer goed. Alleen een aantal was te koud voor directe consumptie. En als je eten binnenkomt wil je er meteen van kunnen genieten.

Karolien
12 december 2020

Weer heerlijk. En super snel bezorgd!

Tim
10 december 2020
Anita
4 december 2020

Zoals altijd een snelle bezorging en heerlijk eten

Sabine
28 november 2020

Heerlijke sushi en pokebowl. Ze zijn hier niet zuinig met de vis! Zeer aan te raden wij bestellen nergens anders meer.

Lina
28 november 2020

Sushi viel uit elkaar en was half uur telaat

Ilona Tijssen
27 november 2020

Super!! Zoals altijd, alles keurig verpakt. Heel vers en afgeleverd door een vriendelijke bezorger

Esther
26 november 2020

Super lekker!!

Linda
25 november 2020

Helaas vandaag niet de kwaliteit die ik van Sushi Vandaag gewend ben. (Rijst in de pokebowl was niet overal even gaar) maar verder geen klachten hoor !

Manon
23 november 2020
Anton.
20 november 2020

Wederom weer zalig

Maria
19 november 2020

Bijzonder lekker weer!

Cock
19 november 2020

Lekkere verse sushi met een goed stukje vis en smakelijke groenten, elke x weer een feestje

Daphne
19 november 2020
Karolien
18 november 2020

De sushi werd snel en door een vriendelijke bezorger afgeleverd. De sushi zelf was erg lekker!

Richelle
18 november 2020

Heerlijk eten, super kwaliteit! Genoten :)

Sammy
17 november 2020

Zoals altijd zeer tevreden! Lekker vers en een goeie prijs

Eva
17 november 2020

Heerlijk ( en snel in huis)

Tim
17 november 2020

Het was weer heerlijk!

Kooij
16 november 2020

Heerlijk vers, vriendelijk personeel!

Mel
16 november 2020

Erg goede sushi! Al een paar keer eerder besteld en de kwaliteit is constant gebleven. Top!

Caroline Blaauwe
14 november 2020

Top:) weer heerlijk vers en op prima temperatuur. Wordt keurig gebeld als de bestelling even wat later wordt bezorgd.

Eva
13 november 2020
Rene
13 november 2020

De sushi was echt heel erg lekker. Absoluut vers, dat was duidelijk.

Joni Anders
13 november 2020

Zoals altijd: JAMMIE!!!!!!!

Angie
11 november 2020
Dani
8 november 2020

Altijd lekker en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
8 november 2020

Het was snel bezorgd. En vers bereid. We hebben lekker gegeten.

M.Gulec
6 november 2020

Eerste keer besteld. Lekkere verse sushi. Er werd niet moeilijk gedaan met een wijziging in een box. Complimenten.

Thessa
6 november 2020

Zoals altijd weer super lekker! :))

Tim
6 november 2020

We maakten ons al een beetje zorgen na bijna een uur nog geen verwachtte bezorgtijd bericht te hebben ontvangen. Maar stipt een uur later stond de bezorger op de stoep en alles was heerlijk! Was weer top!

Carla
6 november 2020

Poke bowl was heerlijk, meer dan voldoende. Komen zeker terug.

Maxime
5 november 2020

De sushi was heerlijk! De bezorging duurde iets langer, maar dat werd goed gemaakt met extra hapjes. Bedankt!

Monique
5 november 2020

Heerlijke sushi, wel 2 uur moeten wachten.

Michael
5 november 2020

Heerlijke sushi, goed gevuld met grote stukken vis. Ook hebben ze leuke kortingsacties. Echte aanrader!

Johanna
4 november 2020

Heeeerlijk!!!!

Floor
2 november 2020

Heerlijke sushi en bowls. De Flame zalm is mijn favoriet. Wij halen hier de sushi zelf af omdat we te ver weg wonen. Sushi is op tijd klaar, zelfs op zondagavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Volkan
1 november 2020

Geweldige pokebowls, goede smaak en ook de sushi is verrukkelijk. Jullie hebben er vaste klanten bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
31 oktober 2020

Super lekker weer ! En heel erg snel ondank dat het zaterdag is.

Kaylee
31 oktober 2020

Telefonisch contact opgenomen met de vraag of zij binnen 10 min 2 suchibowls klaar konden maken, dan kwam ik het direct halen. Was geen enkel probleem!

Kelly
31 oktober 2020

Super op de aangegeven tijd bezorgd! Altijd goed van smaak!

Eva
30 oktober 2020
Chantal
28 oktober 2020

Perfect zoals altijd

Sanne
26 oktober 2020

De kwaliteit van de sushi viel erg tegen.. Ik proefde wel dat het gemaakt is met verse producten maar het formaat was veel te groot en de sushi viel helemaal uit elkaar. Heb het uiteindelijk met mes en vork moeten eten. Zal hier voortaan niet meer bestellen, jammer want de recensies waren goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
25 oktober 2020

Het was vers, gevarieerd en verrukkelijke sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. B
19 oktober 2020
Manon
18 oktober 2020

Vandaag supersnel binnen een half uur bezorgd en even lekker als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
18 oktober 2020

Lekker gegeten , netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
17 oktober 2020

Heerlijke sushi en sashimi. Snel bezorgd en vriendelijke bezorger.

Heerlijk
17 oktober 2020

Zoals altijd was het heerlijk!

Sanne
16 oktober 2020
Tim
16 oktober 2020

Het was weer heerlijk en ook nog eens op klokslag de afgesproken tijd binnen!

Anton
15 oktober 2020

Vorige keer was het minder, maar deze keer wederom perfect. Een echte aanrader voor een goede pokebowl

Esther
13 oktober 2020

normaal zijn wij altijd erg tevreden met de bestellingen van sushi vandaag. Maar helaas waren er bij deze bestelling een aantal dingen niet in orde twee pokebowls zouden met furikake topping zijn. Echter kregen we pokebowls met heel veel sesamzaad erop(dit heeft eerder nooit in de furikake topping gezeten) De ene pokebowl zou met zeewiersalade zijn, dit ontbrak echter helemaal. En de rijst bij alle drie de pokebowls was echt wat te hard. Toch jammer zeker omdat het normaal gesproken echt altijd superlekker is van jullie!

Cheryl
12 oktober 2020

Altijd HEERLIJK! Bezorging netjes en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lorenzo
12 oktober 2020

Was wel lekker. Wat wel jammer was is dat er ook echt heel grote stukken tussen zaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P van Musscher
10 oktober 2020

Zalig!

M.
5 oktober 2020

Heel goed eten en goede kwaliteit, vriendelijk personeel en altijd op tijd geleverd. Het zou een eenvoudiger systeem vergen om te vragen om geen eetstokjes, wasabi en gember te ontvangen, ik vergeet het vaak en het spijt me, want het is een verspilling. Het zou geweldig zijn als er ook iets warms zoals ramen op het menu zou staan!

Tim
3 oktober 2020
SW
3 oktober 2020

Zoals altijd heerlijk - en topservice!

Mariska Doeleman
2 oktober 2020

Smaak was weer prima, alleen was de crunchy box open gegaan en half geplet. Ook de yakitori verpakking was ingedeukt waardoor het vocht door de hele tas heen ging. Denk vervoersfoutje :-)

Carola
1 oktober 2020

Heel vers en heerlijk gegeten. Dit was mijn eerst bestelling bij Sushi vandaag maar ik ben zeker van plan vaker te bestellen.

Manon
27 september 2020

Heerlijk! En de tonijn en zalm heerlijk zacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marielle Bostelaar
27 september 2020

Poke bowls waren goed. Losse sushi was open, stuk en heel klein. Heb er een foto van gemaakt hoe t eruit zag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
21 september 2020

De pokébowls van Sushi Vandaag zijn met 100% onze favoriet! Ook vandaag hebben we weer ontzettend lekker gegeten! Ook de bezorging was er binnen 30 minuten, wat een service!

T.
21 september 2020

Lekker !

C.Baerts
20 september 2020

Bestelling vroeg geplaatst rond uur of 16:30 voor bezorging om 18:30u, helaas kwam de bestelling vrij laat aan 18:50u Verder is de kwaliteit zeer hoog van het eten!

Lon
19 september 2020
Britt
19 september 2020

Sushivandaag verkoopt de lekkerste sushi bowl’s van Alkmaar! De bowl is elke keer goed gevuld en het smaakt heerlijk. Echt een aanrader!!

Tim
18 september 2020

Het was weer heerlijk! En meteen klaar toen we zelfs iets te vroeg binnen stapten om t op te halen!

Thiel
16 september 2020

Zoals elke keer weer "volvreten tevredenheid"... Goede kwaliteit en vol van smaak, prettige mensen...

van Buuren
14 september 2020

Hoeveelheid kip wisselt bij zelfkeuze sushibowl volgens mijn zoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline Blaauwe
13 september 2020

Weer top!

Tim
13 september 2020

Was weer heerlijk en vlot!

Ingmar
12 september 2020

Eerste keer besteld en aangenaam verrast! Hele vriendelijke meiden en de sushi was heerlijk👍🏻

Richelle
7 september 2020

Top kwaliteit eten, zowiezo nog een keer bestellen!

Yo
7 september 2020

Heerlijk gevulde volle verse suchi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
7 september 2020

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.J. Wouters
6 september 2020

Te weinig wasabi en gember. Verder alles top. Heerlijk gegeten:-) De 2 heren zijn zelf wasabi en gember komen ophalen, ze kregen te horen dat het niet had gehoeven, 1 belletje en het zou nabezorgd worden.

Shané Veldkamp
5 september 2020

Wij zijn een vaste klant bij sushi vandaag en het is altijd heerlijk en vers! Wij hebben daarop niks aan te merken. Helaas moet ik wel zeggen dat er heel af en toe bepaalde toppings worden vergeten in onze Pokebwol. Maar naast dat zijn wij altijd erg blij! Echt een aanrader voor iedereen die van sushi houdt!

Joni Anders
4 september 2020

Zoals altijd weer erg lekker. Ivm allergie kan ik gewoon doorgeven, en word geregeld. Echt top. Dank jullie wel

Madelon
1 september 2020

Was heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
31 augustus 2020

Het was weer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
29 augustus 2020

Zoals altijd super lekker! En netjes gebeld dat het een kwartiertje later kwam

Cock
27 augustus 2020

Deze Sushi is zo heerlijk doordat er zalige stukjes vis, vlees en groenten in de rol zitten met een precies goed laagje rijst erom. Elke soort heeft ook echt een eigen bite en smaak.

Richelle
26 augustus 2020

Super goede kwaliteit sushi, en razend snel bezorgd. Genoten!

Tim
25 augustus 2020

We hebben jullie gemist vanwege jullie vakantie! Maar die was welverdiend want het was weer heerlijk!

Ilona
25 augustus 2020

Lekkere pokebowls , heel uitgebreid en super vers. Goed gevuld met groente en vlees, vis of vega. Snel gebracht altijd op tijd.

Linda
12 augustus 2020

Yummie !

Il
11 augustus 2020

Heerlijk niets aan veranderen. Bezorging perfect!

Yolanda
10 augustus 2020

Snelle en nette bezorging en we hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thiel
9 augustus 2020

Uiteraard goed, en zoals gewoonlijk, uiteindelijk toch meer moeten bestellen...voor de smaak...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
9 augustus 2020

Zoals altijd erg lekker en precies op de gevraagde tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline Blaauwe
8 augustus 2020

Top! Heerlijk gegeten en lekker vers 👏♥️

Elize
6 augustus 2020

Was weer prima

Chantal
6 augustus 2020

Was weer perfect heerlijk gegeten